v Skip to content
Neem contact met ons op: 06 53 593 538 mail@paasduin.nl

Huisregels

Teneinde het verblijf op Paasduin voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, dienen alle gasten zich te houden aan de voor Paasduin vastgestelde (gedrag)regels, zoals neergelegd in het Huishoudelijk Reglement.

De sfeer bij Paasduin die we richting onze gasten willen uitstralen is een rustige  plek voor families en vergelijkbaar.
Dat gaat niet altijd even goed samen met andere doelgroepen. Om die reden verhuren we niet aan studenten, mannengezelschappen, vrijgezellenfeesten, voetbal- of rugbyteams en vergelijkbaar (bij twijfel neem contact op). 

Indien bij aankomst blijkt dat een dergelijke groep toch gereserveerd heeft, dan wordt de toegang ontzegt en kan de boeking dus geen doorgang vinden. De huurder maakt daarbij geen aanspraak op restitutie van de huursom.

 

 • 1. Huisdieren

  Het meenemen van  huisdieren is toegestaan. Wilt u het huisdier buiten de appartementen op het gehele terrein aanlijnen.
  De enige uitzondering hierop is het terras van de appartementen, omdat dit terras afgesloten is.
  De hond moet uitgelaten worden buiten het complex. Mocht er toch sprake zijn van een ongelukje op het erf, dan moet dit door het baasje opgeruimd worden, want gasten na en naast u moeten hier geen hinder van hebben. Voor een meegenomen kat geldt hetzelfde. Voor de kat moet daarom een kattenbak meegenomen worden. Het huisdier moet uiteraard goed opgevoed zijn en geen schade veroorzaken aan het interieur.Het huisdier mag niet in de slaapvertrekken komen.Wij hebben geen manden, dekens, voerbakken, kattenbakken voor huisdieren. Dit moet u dus zelf meenemen.

  2. De appartementen zijn rookvrij.

  3. Muziek

  Het is heerlijk om muziek te luisteren. Echter, we willen graag het volume na 22:30 uur tot 08:00 uur beperkt hebben.

  4. Vuur

  Laat brandende kaarsen niet onbeheerd achter. Kampvuren zijn niet toegestaan op het gehele terrein.

  5. Bezoek

  Komen er op een dag gasten langs: ze zijn welkom, maar hun komst moet van te voren aan ons kenbaar gemaakt worden.

  Het is niet toegestaan dat het (dag)bezoek zonder overleg blijft overnachten.

  De appartementen zijn uitsluitend bestemd voor recreatieve doeleinden. U mag de appartementen niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd zijn. Zij zijn bij voorbeeld niet bedoeld voor het vieren van feestjes en partijen, etc. in de ruimste zin van het woord.

  6. Linnen en meubilair

  Het is niet toegestaan (bij ons gehuurde) handdoeken, bedlinnen en/of ander beddengoed mee naar buiten te nemen. Hetzelfde geldt voor meubilair: wat binnen hoort, moet daar ook blijven.

  Wilt u bij vertrek uit de appartementen het bedlinnen en de handdoeken in de hal leggen.

  7. Vertrek

  Bij vertrek dient de afwasmachine leeggeruimd te zijn en alle afvalbakken geleegd te zijn, en het afval in de daarvoor bestemde containers weggegooid. Lege flessen kunt u in de glasbak gooien.

  8. Gourmet/Fondue

  Binnenshuis frituren of gourmetten/fonduen (en dergelijke) zijn vanwege de vrij sterke geuren (die in het huis blijven hangen) niet toegestaan. Wat wel kan, is (met behoud van de nodige voorzichtigheid) op het eigen terras barbecueën.

  Indien deze regels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor om deze geheel of gedeeltelijk met de borg te verrekenen.

   

Wij wensen u een heel prettig verblijf in een van onze appartementen, en danken u voor uw medewerking en uw begrip. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Wij helpen u graag. Veel antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u terug op de FAQ-pagina.

Op al onze reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. We adviseren deze goed door te lezen.

Back To Top