nl-100 de50

Accommodaties

Appartementen

Onze appartementen onderscheiden zich met name dankzij de unieke ligging. Wanneer u vanuit de woonkamer uw terrasdeuren openslaat, kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de plassen van recreatiegebied "de Vleijen". De ideale ligging geeft u de kans om binnen enkele minuten in het centrum van Nes, op het strand of in het bos te komen.

De appartementen zijn van alle hedendaagse gemakken voorzien en bieden genoeg ruimte en comfort voor een geslaagde vakantie.

Accommodatieverhuur Paasduin bestaat uit een tweetal appartementen.


"Ut Achterhuus"

max. 8 personen

 "ut Bovenhuus"

max. 20 personen

 Klik op de accommodatie om deze te bekijken.

* Indien gewenst hebben wij voor u kinderbedden/stoeltjes ter beschikking. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de appartementen gezamenlijk te huren.

Groepsaccommodaties

De twee groepsverblijven onderscheiden zich met name dankzij de unieke ligging en de nieuwstaat van de gebouwen. De ideale ligging geeft u de kans om binnen enkele minuten in het centrum, op het strand of in het bos te komen.

De groepsverblijven zijn zeer geschikt voor o.a. schoolreisjes, werkweken, familie-  of vriendenbijeenkomsten, reünies, bedrijfsuitjes en sportweekenden. U beschikt over het hele groepsverblijf wanneer u het huurt. Wij zijn het gehele jaar geopend.

Het terrein is ruim 1.7 Ha groot, op steenworp afstand van het centrum van Nes en direct gelegen aan recreatiegebied "De Vleijen". In onze verblijven geniet u dus alle ruimte en comfort voor een geslaagde vakantie.

Elk groepsverblijf beschikt over een eigen speelweide (voetbalveld en volleybalveld). Doordat de groepsverblijven zich niet aan een drukke weg bevinden heeft u alle vrijheid en geen last van verkeer.

Accommodatieverhuur Paasduin beschikt over een drietal groepsverblijven

Groepsaccommodatie "Huis Noord" t/m 96 personen

Groepsaccommodatie "Huis Zuid" t/m 104 personen

Appartement "ut Bovenhuus" t/m 20 personen

Klik op de accommodatie om deze te bekijken.

* Indien gewenst hebben wij voor u kinderbedden/stoeltjes ter beschikking. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de appartementen gezamenlijk te huren.